122 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Майсторите на маркетинга разказват
Майсторите на маркетинга разказват
издателство: ROI Communication
корична цена: 22.00 лв (-12%)
mobilis цена: 20.00 лв.
спестявате: 2.00 лв + 66 точки

Описание"Майсторите на маркетинга разказват" за днешния завлядяващ свят на маркетинга. Авторките на книгата вземат лично интервюта от най-влиятелните мислители на нашата епоха. И така на едно място са събрани актуални възгледи за различни аспекти на маркетинга, придружени с примери за успешни и недотам успешни практики от бизнеса.

"Майсторите на маркетинга разказват" ви представя основните концепции и идеи, от които вие ще сформирате бъдещето на маркетинга.

* Филип Котлър

* Дейвид Аакър

* Жан-Клод Лареш

* Реджис Макена

* Джон Куелч

* Дон Пепърс и Марта Роджърс

* Патриша Сейболд

* Дон Шулц

* Лестър Вундерман

* Джак Траут

* Ал Рийс

За авторите:

Лаура Мазур е бизнес писател и партньор в "Райтърс фор мениджмънт", професионална фирма, специализирана в уменията за писане. Бизнес журналист е от 1978 г. Работила е като редактор на британското списание "Маркетинг" от 1986 до 1989 г. Има многобройни публикации, сред които седмична рубрика в списание "Маркетинг" в продължение на пет години. Автор е на наръчници за мениджъри за международен маркетинг и комуникации, публикувани от "Иконъмист интелиджънс юнит енд Файненшъл таймс рипортс".

След като основаха "Райтърс фор мениджмънт" през 2004 г., тя и бизнес партньорът й Луела Майлс са работили с много организации и личности, писали са Бели книги, водили са обучения по писане и са били консултанти и редактори на много книги. Завършила е икономика в колежа „Смит“ в САЩ, има магистърска степен със специализация в развитието на Съветския съюз от Лондонския университет.

Луела Майлс е бизнес писател и партньор на Лаура в "Райтърс фор мениджмънт". Започва да се занимава с журналистика през 1976 г. към Асоциацията на потребителите и през 1980 г. се пренасочва към бизнес писането. Главен редактор на списание "Маркетинг" е от средата до края на 80-те години. Портфолиото й включва статии по разнообразни теми като корпоративна репутация и спонсорство, публикувани от "Мениджмънт тудей" и "Интернешънъл маркетинг рипортс". През последните седем години е била редактор на седмичен бюлетин за медии и на множество статии за количествени изследвания.

Още за книгата

  • година на издаване: 2008
  • вид на подвързията: меки корици
  • страници: 238
  • ISBN: 9789549335101


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Майсторите на маркетинга разказват"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги