381 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Активирай гения в теб
Активирай гения в теб
издателство: Изток-Запад
корична цена: 20.00 лв (-13%)
mobilis цена: 18.00 лв.
спестявате: 2.00 лв + 60 точки

Описание

Разкрий своя пълен потенциал!

Най-големият проблем, с който се сблъскваме в живота е това, че получаваме не онова, което търсим, а цял куп нежелани неща. Мислим си, че знаем какво искаме - какъв партньор, каква работа, какви приятели, какъв дом и какъв живот, но твърде рядко получаваме онова, както желаем. Все продължаваме да очакваме голямото прозрение, което ще ни подскаже как да променим живота си, но то май така и не ни осенява.

Авторите на "Активирай гения в теб" въздействат върху съзнанието ни чрез новаторското си разработка - съчетанието между енергийни понятия, цветни образи и символи, плюс музикален аудиофайл (сваля се от www.ignitethegeniuswithin.com). Аудиофайлът стимулира двете мозъчни полукълба да влязат в контакт, да общуват помежду си и пораждат онова състояние на мозъка по време на сън, онези редки моменти, когато изневиделица получаваме прозрения, които променят завинаги живота ни.

Книгата ще събуди у вас творческия гений и няма да ви се налага повече да чакате откровения свише, защото те ще започнат да ви се случват отначало на всеки две седмици, след това всяка седмица, а не след дълго - и всеки ден. Уникалният метод на авторите се корени в модерна психотерапия, използвана през 80-те години, чрез която са лекували както ветерани от Виетнам, така и страдащи от пост-травматично стресово разстройство.

Д-р Кристин Ранк е терапевт с богат опит (работила е със стотици хора, участвали в спасителните операции при събитията от 11.IX.2001 г.). Бивша певица, тя осъзнава, че новаторското прилагане на този метод, съчетан с най-новите научни открития, може да увеличи максимално умствения, емоционалния, творческия и духовен потенциал на човека. С книгата "Активирай гения в теб" този метод за пръв път напуска кабинета на психотерапевта.


Още за книгата

  • година на издаване: 2010
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 216
  • ISBN: 9789543216963


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Активирай гения в теб"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги