267 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Думи, които лекуват тъгата
Думи, които лекуват тъгата
издателство: Анхира
корична цена: 9.00 лв (-12%)
mobilis цена: 8.19 лв.
спестявате: 0.81 лв + 27 точки

ОписаниеДуми на надежда и спасение Афирмации и медитации за оптимален живот при психо-емоционални разстройства

Независимо дали страдате от ментално или емоционално разстройство или сте изправени пред сериозно жизнено предизвикателство, тази книга може да ви утеши и насърчи през най-тежките моменти. Горе главата, ако страдате от който и да е от следните проблеми:

Депресия, Тревожност, Пристрастяване, Алкохолизъм, Фобии, Хранителни разстройства, Здравословни проблеми, Професионална или финансова криза, Проблемни взаимоотношения, Тъга, загуба или преходен период.

Дъглас Блок, който пише в областта на психотерапията, представя трийсет и един урока за всеки ден, които ще ви помогнат да се справите с трудните моменти, да балансирате промените в настроението и да живееете оптимално, докато се възстановявате. Всеки урок включва медитация, поредица от афирмации, вдъхновяващ цитат и практична дейност, с чиято помощ да превърнете идеите в позитивно действие.

Тези целебни слова ще ви насърчат да се избавите от страха и тревогите и да пуснете в живота си хармонията и благополучието... ден подир ден.

" Превъзходен, напълно земен план, който ще помогне на всеки да открие радостта и удовлетворението в живота. Посланието на Блок е жизненоважно в една култура, обсебена от лекарствения подход в борбата с депресията и откриването на щастието..."

д-р Лари Доси,

автор на "Reinventing Medicine"

" С цялото си сърце поддържам труда на Дъглас Блок във връзка с афирмациите!..."

Джон Брадшоу,

автор на "Healing the Shame That Binds You"

Дъглас Блок е психотерапевт и автор на много бестселъри в областта на приложната психология и нетрадиционната медицина. Живее в Портланд, Орегон, със своята партньорка от 20 години Джоуи, котката Гейбриъл, двата папагала Себастиан и Себрина и костенурката Вишну. На разположение е за лекции и семинари.

Още за книгата

  • година на издаване: 2008
  • вид на подвързията: -
  • страници: 224
  • ISBN: 9789549882636


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Думи, които лекуват тъгата"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги