425 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Безсмъртните: Тъмен пламък - книга 4
Безсмъртните: Тъмен пламък - книга 4
издателство: Софтпрес
корична цена: 12.00 лв (-13%)
mobilis цена: 10.80 лв.
спестявате: 1.20 лв + 36 точки

Описание

В най-мрачния и предизвикателен роман от серията „Безсмъртните” Евър се бори за контрол над своето тяло, душа и истинската любов, която е преследвала от векове.

 Тя се опитва да помогне на приятелката си Хевън да възприеме по-лесно новия си живот на безсмъртна. Но Хевън е опиянена от силата си, действа безразсъдно и заплашва да огласи на света тяхната тайна. Колкото повече Евър се бори да запази тайната скрита, толкова повече Хевън се приближава към врага – Роман и неговите зли безсмъртни.

 В същото време Евър навлиза все по-надълбоко в тъмната магия, за да откъсне Деймън от силата на Роман. Но когато заклинанието й се проваля, тя се оказва свързана с единственото момче, което е настървено да я унищожи. Евър се съпротивлява на огненото привличане, което заплашва да я погълне, а Роман се възползва от безпомощното й състояние... и Евър се приближава все по-близо до капитулацията.

 Преди да е станало прекалено късно, тя се обръща за помощ към Джуд и рискува всичко, което познава и обича, за да спаси себе си – и бъдещето си с Деймън.

 Алисън Ноел е родена в квартала на богатите Ориндж Каунти. Автор е на десет романа, а сега се е посветила изцяло на станалата култова поредица „Безсмъртните”, продадена в над 2 000 000 тираж!

 Бестселър на Ню Йорк Таймс в продължение на една година!


Още за книгата

  • година на издаване: 2010
  • вид на подвързията: меки корици
  • страници: 320
  • ISBN: 9789546858559


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Безсмъртните: Тъмен пламък - книга 4"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички