599 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Пепел от светове - твърди корици
Пепел от светове - твърди корици
издателство: Бард
корична цена: 18.99 лв (-14%)
mobilis цена: 16.90 лв.
спестявате: 2.09 лв + 57 точки

Описание

Седма книга от “Сага за седемте слънца”!

Епична космическа опера!

Последната книга от поредицата “Сага за седемте слънца” събира нишките на безброй сюжетни линии, за да изтъче един зрелищен финал. Сблъскват се галактически империи, стихийни същества унищожават цели планетарни системи, а човечеството е разделено на враждуващи фракции. Герои се изправят срещу врага, който прави последните си стъпки в развръзката на великолепен епически разказ.

“Сага за седемте слънца” е едно от най-ярките и драматични произведения на научната фантастика през последното десетилетие.

Крал Питър и кралица Естара трябва да се изправят срещу фероуите, които са нападнали Терок. Но как да се сражават срещу огнените същества? Ще пристигнат ли навреме корабите на адмирал Уилис и помощта им ще бъде ли достатъчна? Междувременно Джес и Ческа се опитват да спасят венталите - и всички планетарни системи с тяхна помощ. Магът-император Джора`х трябва да се пребори с плена си в Ханзата, докато Илдирийската империя се изправя срещу най-голямата криза в историята си - без него. Ханзата потъва във все по-голяма изолация, а нейният председател Базил Венцеслас - в дебрите на лудостта. Зловещите кликиси си имат свои планове, както и черните роботи... И тези планове могат да превърнат всички познати светове в пепел.

" Андерсън преплита действие, романтика и наука в невероятен сюжет, обединяващ класическата научна фантастика на Кларк и Хърбърт с пищното екранно въздействие на Лукас и Спилбърг!..."

"Пъблишърс Уикли"

" Всичко в най-новата поредица на Андерсън е Страхотно - войната, историята, извънземните. Битките там се водят от първични същества и все пак героите винаги са в сърцевината на историята и техните поражения и триумфи дават перспектива на всичко..."

"Старлог"

" Грандиозна епопея... Космическа опера, която може да съперничи на най-добрите в тази област!..."

"Сайънс Фикшън Кроникъл"

Кевин Дж. Андерсън е едно от забележителните имена в световната фантастика. Още преди да може да пише и чете, той открива, че желае да сътворява фантастика. Автор на десетки бестселъри, той е и един от създателите на "Междузвездни войни"... Роден е на 27.03.1962 г. в Орегон, САЩ. От 1993 година, когато 32 негови романа се появяват в списъците за бестселъри, той има над 20 млн. отпечатани книги. Неговите книги са превеждани на на всички европейски и повечето от световните езици.

Още за книгата

 • година на издаване: 2009
 • вид на подвързията: твърди корици
 • страници: 624
 • ISBN: 9546550187


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Пепел от светове - твърди корици"    


Още книги от

 • автора
 • издателството
 • категорията
 • Пепел от светове
  издателство: Бард
  Седма книга от “Сага за седемте слънца”! Епична космическа опера! Последната книга от поредицата...
  2009
  Меки корици
  624
  Mobilis цена: 14.23 лв.
  Поръчай
 • Метален рояк - твърди корици
  издателство: Бард
  Шеста книга от “Сага за седемте слънца”! Епична космическа опера! След края на унищожителна война рояци от древни черни...
  2008
  Меки корици
  608
  Mobilis цена: 16.01 лв.
  Поръчай
 • Метален рояк
  издателство: Бард
  Шеста книга от "Сага за седемте слънца" Епична космическа опера! След края на унищожителна война рояци от древни черни...
  2008
  Меки корици
  608
  Mobilis цена: 13.34 лв.
  Поръчай
 • Време на огън и мрак
  издателство: Бард
  Пета книга от САГА ЗА СЕДЕМТЕ СЛЪНЦАБитка, която ще промени Спиралния ръкав завинаги!Човешката раса е изправена пред...
  2007
  -
  592
  Mobilis цена: 11.30 лв.
  Поръчай
 • Разпръснати слънца
  издателство: Бард
  Войната между хидрогите и фероуите продължава, превръщайки слънца в потъмнели обвивки - включително и едно от прочутите Седем слънца на...
  2007
  Меки корици
  590
  Mobilis цена: 11.04 лв.
  Поръчай
»виж всички