1206 преглеждания, 0 коментара,
5.00 / 2 гласа
Социални медии и успешен бизнес
Социални медии и успешен бизнес
издателство: Четмо
корична цена: 14.00 лв (-10%)
mobilis цена: 13.02 лв.
спестявате: 0.98 лв + 42 точки

Описание

Всеки бизнес играч може да използва социалните медии, за да популяризира своята марка, да укрепи лоялността на клиентите си, да стимулира продажбите.

Социални медии и успешен бизнес ви показва как да направите точно това.

Може би вече работите със социалните мрежи, използвайки Facebook, или пък водите микро-кореспонденция в Twitter. Едно обаче е сигурно: прекалено заети сте, за да се размотавате по цял ден из тези сайтове, без да сте наясно как бихте могли да извлечете реална изгода от тях. Търсите доходност, а не прости рекламни трикове.

Много организации, големи и малки, използват социалните медии, за да изградят стабилни общности от свои последователи, да изпреварят конкуренцията и да оптимизират приходите си. Дали не пропускате нещо?

По своята същност книгата представлява пространно ръководство за използване на пълния спектър на социалните медии по ефективен и измерим начин, водещ към по-голям пазарен успех. Ще откриете стегната и изчерпателна информация за възможностите, предлагани от: Favcebook, Twitter, Picasa, LinkedIn, YouTube, Blellow, Ecademy, Блоговете, Подкастите и всички останали.

Всеки от тези сайтове е ценен не като решение само по себе си, а като средство, способно да донесе реални бизнес резултати.

С помощта на прости, практически стъпки, примери от реалния живот и бързи дефиниции, въвеждащи в специфичния жаргон, скоро ще проумеете света на социалните медии и ще се запознаете с широк набор от тактики за работа с тях, с чиято помощ да привлечете нови клиенти и да накарате съществуващите да активизират бизнеса си с вас.

В крайна сметка стремежът на всеки, занимаващ се с бизнес, е да извлече печалба, да постигне просперитет. На тези страници ще откриете нови пътища, водещи към успеха, основани на модерните технологии, но не и подчинени на тях. Не е необходимо да бъдете компютърни гении – достатъчно е да станете просто... читатели на Гай Клапъртън.

Гай Клапъртън е сътрудник на рубриките за малък и среден бизнес на голяма част от водещите британски периодични издания, консултант и обучител в областта на медиите.

Още за книгата

  • година на издаване: 2010
  • вид на подвързията: меки корици
  • страници: 240
  • ISBN: 978-954-8830-12-6


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Социални медии и успешен бизнес"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги