797 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Тета лечение
Тета лечение
издателство: Аратрон
корична цена: 20.00 лв (-10%)
mobilis цена: 18.60 лв.
спестявате: 1.40 лв + 60 точки

Описание

“Тета-лечението е процес, който води до физическо, психично и духовно изцеление чрез насочена молитва към Създателя. Той с готовност ни дава това изумително познание, което сега и вие можете да получите. То промени моя живот и живота на много други хора. Има само едно задължително условие да овладеете тази техника: трябва да вярвате в Създателя на Всичко, Което Е. Системата Тета-лечение не принадлежи към никоя религия. Всеки, който искрено вярва в Бог или Творящата сила, може да я постигне и да я използва."                                                                                                    Ваяна Стайбъл

През 1995 г. Ваяна Стайбъл, самотна майка на три малки деца, се разболява тежко. Изпробва всичко, което могат да й предложат официалната и алтернативната медицина, но напразно. Накрая опитва една проста техника, която дотогава е прилагала в практиката си като ясновидка, и оздравява почти мигновено. Изумена от това, Ваяна започва да прилага тази техника на сеансите със своите клиенти и вижда как те един след друг оздравяват по чудотворен начин.

След дългогодишна практика с хиляди клиенти Ваяна установява нещо още по-вълнуващо – че може да обучава други хора на тази техника. Сега и вие можете да се научите как да въведете мозъка си в състояние Тета и да установите връзка с творящата енергия, която движи всичко на този свят.

Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 450
  • ISBN: 9789546263735


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Тета лечение"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги