666 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие (Допълнено и разширено издание)
По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие (Допълнено и разширено издание)
издателство: Аратрон
корична цена: 14.00 лв (-10%)
mobilis цена: 13.02 лв.
спестявате: 0.98 лв + 42 точки

Описание

Книгата "По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие" може  да се приеме като продължение на темите, представени в получилата широка популярност книга на Нина Ничева “Подкрепа от небето”. Тя  дава по-пълна и разширена гледна точка за същността на светците, ангелите, архангелите и ролята им в нашия живот. Авторката предлага съвети как да се научите да работите с тяхната енергия, за да опознаете себе си и да решите някои от проблемите си, свързани със здравето, взаимоотношенията, семейството, финансите и други, като се обръщате за съвет и помощ към духовния свят. За хората, които се интересуват от силата на числата, са дадени специални формули-ключове към техните егрегори. Ще разберете как да създадете и задействате вибрационен числов ред, който да ви помогне да опознаете себе си. Включени са и различни универсални молитви, формули и съвети, които могат да се съобразят с индивидуалните търсения или проблеми на човека.

През ХХІ век все повече хора започват да се интересуват как да активират полето Меркаба. Книгата ще ви насочи как да работите с него, за да изчистите негативната карма и да се свържете чрез нишките на паметта с родовата, семейната, планетарната и многоизмерната  Меркаба. Тук са предложени и духовни практики за събуждане на енергията на спиралата и на нашата ДНК, както и мантри-утвърждения за различните кръвни групи.

Работата над собственото духовно пробуждане, себеутвърждаване и самолечение е   един от начините да сте в синхрон със своя Висш Аз в тези времена на промени в света около вас и вътре във вас и да имате винаги подкрепата на небето.

Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 312
  • ISBN: 9789546263940


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"По пътя на спиралата. Техники за лечение и духовно развитие (Допълнено и разширено издание)"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
    Не са намерени други книги