664 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Линчпин: Незаменими ли сте?
Линчпин: Незаменими ли сте?
автор: Сет Годин
издателство: Сиела
корична цена: 16.00 лв (-14%)
mobilis цена: 14.24 лв.
спестявате: 1.76 лв + 48 точки

Описание

„Единственият начин да получите това, което заслужавате, е да се откроите, да вложите емоционален труд, да разберат, че сте незаменими и да създадете взаимодействие, от което организациите и хората ще бъдат дълбоко заинтересовани.”

Някога на всяко работно място имаше два отбора: на мениджмънта и на работниците. Сега вече има и трети отбор – на линчипините. Тези хора изобретяват, водят (без оглед на поста си), свързват другите, правят нужното, за да се осъществяват целите, и създават ред от хаоса. Те измислят какво да се прави, когато няма правилник. Те радват и предизвикват своите клиенти и колеги. Те обичат работата си, влагат най-доброто от себе си в нея и превръщат всеки ден в произведение на изкуството.

Линчпините са основните градивни блокчета в структурата на всяка голяма организация. И в днешния свят те получават най-добрите работни места и най-много свобода.

Откривали ли сте някога лесен начин за постигане на дадена цел, който другите са пропуснали? Виждали ли сте нов начин за разрешаване на конфликт? Правили ли сте връзка с някого, с когото другите не са успели? Дори само веднъж? Тогава вие имате нужното, за да станете незаменими.

 

 

„Ако Сет Годин не съществуваше, щеше да ни се наложи да го измислим – толкова е незаменим той! Вие държите в ръцете си завладяваща, достъпна и смислена книга. Прочетете я и ще си направите огромна услуга. Вашето бъдеще ще ви благодари!

 

Алън Уебър, основател на Fast Company


Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 272
  • ISBN: 978-954-28-1111-4


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Линчпин: Незаменими ли сте?"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички