586 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
ПРЕОДОЛЕЙ ГРАВИТАЦИЯТА. Изцеление отвъд границите на разума
ПРЕОДОЛЕЙ ГРАВИТАЦИЯТА. Изцеление отвъд границите на разума
издателство: Аратрон
корична цена: 13.00 лв (-10%)
mobilis цена: 12.09 лв.
спестявате: 0.91 лв + 39 точки

Описание

В тази книга Каролайн Мис предизвиква традиционния подход към лечението, според който ние винаги можем да намерим причини за това, което ни се случва. Всъщност не можем и не е необходимо да го правим, за да се излекуваме. Сега е време да изследваме един модел на лечение, който ни води към по-дълбоки и резултатни истини.

Въз основа на дългогодишната си практика като интуитивен лечител и духовен учител Каролайн Мис споделя истински истории на хора, смятани за “неизлечими случаи”, които като по чудо са се  излекували от болестта си. Вдъхновена от тези обикновени хора, преодолели най-различни физически и психологически болести – от рак до диабет в напреднал стадий – тя се възползва от мъдростта на великите мистици, които й дават по-дълбоко разбиране за духовните основи на лечението. Основавайки се на техните учения, Каролайн въвежда модел на лечение, който се позовава на осъзнаването на връзката между нашите седем Божествени дара и седемте ни сенчести страсти.

Неразделна част от този подход на мистично изцеление е ангажиментът, който нашата душа поема, изоставяйки безплодното търсене на причина и логика и работейки в хармония с мистичните закони, които управляват целия живот. В това знание се намира ключът, който разкрива какво значи да преодолеете гравитацията на условностите и да разчупите границите на обикновеното мислене. По този начин ще осъзнаете как да сложите край на личните си страдания и да намерите кураж да изградите нов живот, изпълнен с благословии.

Тази вдъхновяваща книга ни учи, че е възможно да излекуваме себе си и другите със силата на благодатта и да станем господари на собственото си физическо, емоционално и духовно благоденствие.

Още за книгата

 • година на издаване: 2011
 • вид на подвързията: твърди корици
 • страници: 293
 • ISBN: 978-954-626-368-1


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"ПРЕОДОЛЕЙ ГРАВИТАЦИЯТА. Изцеление отвъд границите на разума"    


Още книги от

 • автора
 • издателството
 • категорията
 • Защо не се лекуваме и как да оздравеем
  издателство: Кибеа
  "Защо не се лекуваме и как да оздравеем" ще ви убеди, че всяко заболяване е врата към проникването в една загадка, като ви разкрие...
  2006
  Меки корици
  378
  Mobilis цена: 11.83 лв.
  Поръчай
 • Анатомия на духа
  издателство: Кибеа
  Тази книга е най-смелото до днес представяне на енергийната медицина от един от нейните главни практикуващи, световноизвестната Каролайн...
  2000
  Меки корици
  300
  Mobilis цена: 12.60 лв.
  Поръчай
»виж всички