3596 преглеждания, 0 коментара,
5.00 / 3 гласа
Windows 7 for Dummies
Windows 7 for Dummies
издателство: Алекс-Софт
корична цена: 16.99 лв (-10%)
mobilis цена: 15.80 лв.
спестявате: 1.19 лв + 51 точки

Описание

Windows 7 е зареден с качества, инструменти и улеснения, които да направят живота на потребителите по-лесен. За дa научите как всички те работят имате нужда от тази последна версия на книгата, която обяснява Windows от години! Тя започва от самото начало, като ви помага да настроите Windows 7, да използвате папки и файлове, да се включите онлайн, да се забавлявате с аудио и видео и да поддържате Windows щастлив!

Ръководството "Windows 7 for Dummies" ще ви помогне да разберете кои са преките пътища за откриване на снимки, музика и видео на вашия компютър; настройките за отделен потребителски акаунт за всеки от семейството — стъпка по стъпка; ще ви научи как да прехвърлите снимките от цифровия си фотоапарат на компютъра; съвети за работа с имейли под Windows 7; как да създадете проста домашна мрежа и др.

   

Научете се как да персонализирате работното поле на Windows 7 с ваши собствени снимки; да ускорите Windows 7;посредством вградените улеснения; да настроите съобщенията на Windows да дават забележки, които вие искате; да прехвърлите файловете си от стария компютър на такъв с Windows 7.

Анди Ратбоун е написал всички предишни издания на "Windows For Dummies", най-добре продаваната компютърна книга на всички времена. Полезните му съвети и лесни за следване напътствия са помогнали на милиони в работата им с Windows.


Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 520
  • ISBN: 9789546562548


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Windows 7 for Dummies"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички