497 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2012 г.
Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2012 г.
издателство: Труд и право
корична цена: 32.40 лв (-10%)
mobilis цена: 30.13 лв.
спестявате: 2.27 лв + 97 точки

Описание

Книгата-годишник "Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2012 г." е традиционен издателски продукт, с цялостно приложно знание по данъчното облагане и счетоводното приключване на финансовата година.

Публикувани са актуалните текстове на основните данъчни закони, както и Правилника за прилагане на ЗДДС. В изчерпателни авторски коментари са разработени възлови проблеми по всеки данък от гледна точка на годишното финансово отчитане. Представени са и важни писма и указания на Националната агенция за приходите и на Министерството на финансите.

Книгата съдържа важни методологически и практически въпроси, свързани с подготовката и съдържанието на годишното счетоводно приключване и изготвянето на годишния финансов отчет. „Уловена” е спецификата на годишните финансови отчети на предприятията, които прилагат национални и международни стандарти за финансови отчети, на бюджетните предприятия и на предприятията с нестопанска цел. При това акцентът е поставен на въпроси, които не са били предмет на анализ в предишни издания на годишника.

Изложението е съобразено със законодателството към 3 септември 2012 г.

Целевата аудитория на годишника са счетоводители и данъчни експерти, финансисти и юристи, предприемачи и мениджъри, преподаватели и студенти във ВУЗ, както и всички данъкоплатци.

Годишникът се препоръчва от Съюза на данъчните служители в България.

Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 832
  • ISBN: 1313-1567


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Данъчно облагане и счетоводно приключване на 2012 г."    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички