567 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Запали ги!
Запали ги!
издателство: Сиела
корична цена: 14.00 лв (-14%)
mobilis цена: 12.46 лв.
спестявате: 1.54 лв + 42 точки

Описание

Книгата „Запали ги!” разкрива седем лесни, но действащи правила за начините, по които да използвате вашите идеи и ценностната си система, за да влияете на хората, с които работите или живеете, и да ги мотивирате. Те ще ви дадат удивителни комуникативни умения, които ще ви помогнат да се радвате на  по-успешни и удовлетворителни отношения с колеги, клиенти, служители и с всеки друг във вашия професионален или личен живот.

Ще придобиете умения, които ще ви помогнат да се радвате на по-успешни и удовлетворителни отношения с колеги, клиенти, служители и с всеки друг във вашия професионален или личен живот. „Запали ги!” е книга, пълна с истории и тактики на някои от най-влиятелните хора в света. Над двадесет от най-вдъхновяващите бизнес лидери от  водещи компании като Ritz-Carlton и Google, и още много известни фирми споделят своите тайни.

Кармайн Гало е инструктор по комуникация на едни от най-известните световни брандове. Сред неговите клиенти са Intel, Barclays, Nokia, Chase, TheHomeDepot, Dreyer’s, Hyundai, L’Oreal, Clorox, SanDisk, IBM, Gymboree и много други. Гало е носител на наградата „Еми“ за журналистика и е работил като бизнес кореспондент на CNN, както и като водещ и репортер за „Fox“, „TechTV“, CNET и CBS.

Гало пише и популярна седмична колонка по комуникативни умения за Businessweek.com. Той е специалист по медийни тренинги и презентационни умения за клиентите на глобалната PR фирма Ketchum. Неговите популярни мултимедийни речи са хит навсякъде по света.

Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 256
  • ISBN: 978-954-28-1180-0


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Запали ги!"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички