548 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Вълшебството
Вълшебството
издателство: Изток-Запад
корична цена: 14.00 лв (-13%)
mobilis цена: 12.60 лв.
спестявате: 1.40 лв + 42 точки

Описание

Във "Вълшебството" читателите ще се запознаят с тайната на едно писание, което 20 века е било тълкувано погрешно. Няколко са хората, които осъзнават загадката на тези думи, чието разплитане ще разкрие нов свят пред очите им. Авторката ще Ви поведе на едно невероятно 28-дневно пътешествие и ще ви научи как да използвате това знание в своето всекидневие.

Ронда Бърн е  родена в Австралия и започва  кариерата си като радио продуцент. Творческите и лидерските й качества превръщат много от програмите й в номер едно. Тя обаче се ориентира към телевизията и там работи с Питър Файман – един от най-уважаваните  и успешни режисьори в страната.  

През 1994 г. Ронда  създава собствена продуцентска компания. Много от шоутата й печелят награди в бранша и вървят по телевизии в много държави. Опитът, познанията и уменията на Ронда в правенето на филми изиграват важна роля в създаването на първата й книга. 

Ронда разширява  базираната си в Австралия телевизионна компания и сега работи с екипите си в Мелбърн, Чикаго, Остин и Лос Анджелис, за да създадат нови изключителни филми, книги и други творби и преживявания, които вдъхновяват, освежават и трансформират животи.

През месец  май 2007 г. Ронда Бърн е обявена от списание „Таймс“ за един от най-влиятелните хора на планетата в класацията „100-те на Таймс: Хората, които променят света ни“. Скоро след това се появява и в култовата класация на списание „Форбс“ „Знаменитостите – топ 100“. В момента Ронда живее извън Лос Анджелис.   


Още за книгата

  • година на издаване: 2012
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 260
  • ISBN: 9786191520725


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Вълшебството"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички