732 преглеждания, 0 коментара,
0.00 / 0 гласа
Преди да увиснат на въжето - книга 2
Преди да увиснат на въжето - книга 2
издателство: Колибри
корична цена: 20.00 лв (-12%)
mobilis цена: 18.20 лв.
спестявате: 1.80 лв + 60 точки

Описание

Kак се защитава един цял град, подложен на обсада, когато врагът те превишава многократно по численост, а от твоята страна на стената виждаш само предатели? Инквизитор Глокта не би се поколебал да побегне, ако нямаше онзи неприятен проблем с ходенето... Същевременно най-некадърният командир от армията на Съюза получава командването на най-зле обучената и екипирана дивизия в Англанд, но иронията на съдбата не свършва с това просто да го постави в грешния момента на грешното място.

Първият магус повежда странна група от авантюристи през руините на миналото. Най-мразената жена от южния континент, най-страховитият мъж от Севера и най-арогантният победител в Турнира, който Съюзът някога е виждал, трябва да намерят начин да изпълнят грандиозния му замисъл, без преди това да се избият помежду си.

Тайните от миналото ще бъдат разбулени. Кървави битки ще бъдат спечелени и изгубени. На заклетите врагове ще им бъде простено... но не и преди да увиснат на въжето.

Саркастична и изпълнена с блестящо изградени образи. Превъзходна както и предшественика си, „Преди да увиснат на въжето“ се обръща към цинизма в човешката природа. Горещо ви я препоръчваме.

Джон Бърлин, „ЕсЕфРевю“


Още за книгата

  • година на издаване: 2011
  • вид на подвързията: твърди корици
  • страници: 520
  • ISBN: 978-954-529-879-0


Сподели с приятел


КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате книгата
"Преди да увиснат на въжето - книга 2"    


Още книги от

  • автора
  • издателството
  • категорията
»виж всички